Exclusief in Pokémon Shield: Ponyta Galar-versie

Exclusief in Pokémon Shield: Ponyta Galar-versie

Tijdens een 24 uur-stream van Pokémon Sword en Shield is een nieuwe Galar-pokémon ontdekt. Het gaat hier om de Galar-versie van Ponyta en deze kleurrijke pokémon is alleen te vangen in Pokémon Shield.

Alerte fans zagen een eenhoorn-achtige pokémon rond galopperen in de achtergrond van een Pokémon Sword en Shield-stream. The Pokémon Company heeft inmiddels bevestigd dat het om de Galar-versie van de vuur-pokémon Ponyta gaat.

De Galarian Ponyta is enkel verkrijgbaar in Pokémon Shield en dit maakt de keuze tussen Sword en Shield des te moeilijker. Eerder maakte de ontwikkelaar namelijk bekend dat een evolutie van Farfetch'd , genaamd Sirfetch'd, exclusief in Pokémon Sword verkrijgbaar is.

De Galarian Ponyta is een verlegen pokémon met geheimzinnige krachten en dat is te zien als we naar de krachten van het beestje kijken. Zo kan Ponyta gebruik maken van de Pastel Veil-aanval en Run Away. Wanneer Pastel Veil wordt gebruikt kunnen haar teamgenoten niet vergiftigd worden en bij Run Away rent het beestje weg (verrassing). Het gaat dus nog een hele klus worden om Ponyta te vangen. Verder zien we dat de manen van Ponyta bij de Galar-versie zijn gemaakt van suikerspin in plaats van vuur.

Pokémon Sword en Shield verschijnen 15 november voor Nintendo Switch.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

My little pony x Pokemon

0
test

@rashura beetje wel ja, maar het resultaat is best aardig.

0

Aanbevolen voor jou