Freelance-modus Hitman 3 uitgesteld, nieuw level verschijnt eerder

Freelance-modus Hitman 3 uitgesteld, nieuw level verschijnt eerder

De nieuwe Freelance-modus voor Hitman 3 is uitgesteld, maar de release van een nieuw level voor de game is wel naar voren gehaald.

De Freelancer-modus had eigenlijk ergens deze lente uit moeten komen, maar moet nu ergens in de tweede helft van dit jaar verschijnen, zo blijkt uit een nieuw artikel op de website van de ontwikkelaar

In de singleplayermodus wordt de campagne uit de hoofdgame flink door elkaar gehusseld en met een nieuw verhaal en doelwitten gecombineerd. Daarbij bevat het roguelike elementen; spelers bepalen zelf de volgorde qua doelwitten en locaties en verliezen hun uitrusting na een missie.

Volgens ontwikkelaar IO Interactive kon men het uitstellen van de nieuwe modus om het zo nog beter te maken veroorloven - Hitman 3 is commercieel gezien succesvol genoeg om de ontwikkelaar hier extra tijd voor te geven.

Het nieuwe level Ambrose Island wordt echter eerder dan verwacht uitgebracht: in juli. Het nieuwe level moet zich voor de gebeurtenissen uit Hitman 3 afspelen en biedt daardoor ook interessante details die meer context geven aan de plot van de game, maar verdere informatie over het level is er nog niet.

Op 24 mei komt eerst een nieuwe content update uit voor de game. Hierin zitten nieuwe Featured Contracts, nieuwe Elusive Targets en andere ontgrendelbare extra's.

Hitman 3

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou