Free-to-play duikboot-game Silent Hunter Online aangekondigd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De game wordt ontwikkeld door Ubisoft Blue Bite in samenwerking met Adobe en wordt volledig gemaakt met de Flash 11-technologie.

Silent Hunter Online is gebaseerd op de eerdere games uit de serie. In het spel kunnen spelers kiezen tu en onderzeeërs uit zowel het heden als het verleden. De game kent verder een verhalende modus, Battle of the Atlantic, die waarschijnlijk gebaseerd is op de strijd in de Atlantische oceaan tu en Duitse onderzeeërs en Amerikaanse koopvaardijschepen.

Daarnaast kent de game een multiplayermodus waarbij spelers tegenstanders moeten detecteren en vervolgens uitschakelen. Wanneer de game uitkomt, is niet bekendgemaakt. Ubisoft komt binnenkort met de aankondiging van een open bèta.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou