Forza Motorsport-ontwikkelaar werkt aan mobiele autogame

Forza Motorsport-ontwikkelaar werkt aan mobiele autogame

Samen met de Londense ontwikkelaar Hutch

Turn 10 Studios, de ontwikkelaar van de Forza Horizon-games, werkt mee aan een smartphonegame die draait om het customizen van wagens.

De hoofdmoot van de ontwikkeling is in handen van de Londense mobiele ontwikkelaar Hutch (bekend van games als F1 Clash en Rebel Racing), Turn 10 helpt echter een handje mee. Veel meer details over de game zijn er nog niet - zelfs geen naam - maar duidelijk is in ieder geval dat het aanpassen van auto's een belangrijk onderdeel van de racegame wordt.

Hutch laat weten dat de samenwerking met Turn 10 Studios natuurlijk aanvoelt: "Onze gedeelde passie voor auto's en het creëren van vooraanstaande games over auto's hebben ons samengebracht. Om samen aan een game te werken voelde meteen logisch en we kunnen niet wachten om de resultaten van de samenwerking van de afgelopen paar jaar te tonen."

Tijdens de Xbox Games Showcase afgelopen zondag werd bekendgemaakt dat de nieuwe Forza Motorsport - ook ontwikkeld door Turn 10 - op 10 oktober uitkomt op Xbox Series X en S en pc. 

Turn 10 Studios

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou