Forge toch niet het nieuwe personage van Apex Legends

Forge toch niet het nieuwe personage van Apex Legends

Jimmie Forge McCormick, beter bekend als Forge, wordt waarschijnlijk toch niet het volgende personage van Apex Legends.

Vorige week kondigde Respawn Entertainment nog aan dat Jimmie Forge McCormick het nieuwste Apex Legends-personage ging worden. De oud-MMA-vechter werd gister tijdens

Watch on YouTube

echter plots vermoord door de geheimzinnige robot Revenant. De kans dat Forge aan de game wordt toegevoegd, is dus behoorlijk afgenomen. Het vierde seizoen van de battle royale-game gaat 4 februari van start en volgens de ontwikkelaar gaat dit gepaard met een nieuw personage, maar wie?

De onthulling van Forge kwam voor veel Apex-fans als een verrassing. De verwachting was namelijk dat de rode robot Revenant zijn optreden ging maken. De ontwikkelaar hintte immers al sinds de start van seizoen 3 naar dit personage. Tijdens het Halloween-evenement dook de mysterieuze robot weer op, een aankondiging bleef echter wederom uit.

Kort na het vrijgeven van de video waarin Forge in zijn rug werd gestoken, dook er een tweet van Drew McCoy, projectleider bij Respawn Entertainment, op. In de tweet maakt McCoy duidelijk dat hij het jammer vindt dat verrassingen altijd verpest moeten worden door mensen op het internet. De kans is groot dat de projectleider met dit bericht doelt op de gelekte informatie van seizoen vier, dat werd gevonden door dataminers.

Welk personage precies aan de battle royale-game wordt toegevoegd, is dus nog onduidelijk. Volgens de officiële pagina van Apex Legends Assimilation is Jimmie Forge Cormack in elk geval overleden.

Watch on YouTube

Apex Legends is reeds beschikbar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Seizoen 4 van de battle royale-game, Assimilation, gaat 4 februari van start en eindigt 5 mei.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Sodeju! Afwachten dan maar. Revenant lijkt wel een cool donker karakter te worden!

0

Aanbevolen voor jou