Final Fantasy 16 volgt het verhaal van Clive Rosfield

Final Fantasy 16 volgt het verhaal van Clive Rosfield

Square Enix heeft uit de doeken gedaan hoe de protagonist van Final Fantasy 16 heet en waar de game zich afspeelt.

Dat deed Square Enix in een blogpost van PlayStation. De hoofdpersoon van de aankomende Final Fantasy-game was trouwens al te zien in één van de

Watch on YouTube

, maar de getatoeëerde ridder heeft nu ook een naam gekregen, Clive Rosfield.

"De eerstgeboren zoon van Archduke of Rosaria, Clive, is het schild dat zijn jongere broertje Joshua beschermt", schrijft producent Naoki Yoshida.

Het jongere broertje Joshua is de Dominant of the Phoenix en heeft de Blessing of the Phoenix aan broerlief geschonken. Dit biedt Clive de mogelijkheid om Eikon's vuur te manipuleren.

Ook het land waar de game zich in afspeelt is bekendgemaakt, Valisthea. Het land wordt omgeven door een groot gebergte van kristallen, ook wel Mothercrystals genoemd. Yoshida legt uit dat deze kristallen er altijd voor hebben gezorgd dat de samenleving van Valisthea comfortabel heeft kunnen leven en dat het dus beschermd moet worden.

Final Fantasy

Naast Joshua en Clive Rosfield, wordt ook het personage Jill Warrick onthuld, een vriendin van de broers. Jill groeit op in het huis van de Rosfields en trekt er samen met de broers op uit om hun land te verdedigen.

Final Fantasy

Ten slotte is de officiële website van de game gelanceerd. De producent geeft aan dat de volgende grote Final Fantasy-onthulling ergens in 2021 plaats zal vinden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

uiteraard zijn er kristallen in t verhaal. Dat is Final fantasy.

0

Aanbevolen voor jou