Final Fantasy 7 Remake wereldwijd vijf miljoen keer verscheept

Final Fantasy 7 Remake wereldwijd vijf miljoen keer verscheept

Er zijn wereldwijd inmiddels meer dan vijf miljoen exemplaren van Final Fantasy 7 Remake verscheept.

Dat heeft Square Enix aangekondigd in een tweet via het officiële Twitter-account van de game. Het gaat hier om verscheepte en verkochte exemplaren, zowel digitaal als fysiek. De ontwikkelaar laat verder weten dat Final Fantasy 7 Remake hiermee hun best verkopende digitale game ooit is.

Regisseur Tetsuya Nomura claimt dat Square Enix het tweede deel zo snel mogelijk wil uitbrengen. Wel moet het eindresultaat van een hoge kwaliteit zijn. Wat hem betreft moet het tweede deel beter worden.

Ondanks dat het eerste deel in de Final Fantasy 7 Remake-serie kennelijk een succes is, bestaat het tweede deel alleen nog maar conceptueel. Dat blijkt uit verschillende interviews met de ontwikkelaars die eerder dit jaar naar buiten werden gebracht doorFinal Fantasy 7 Remake Ultimania.

Een tweede deel in de Final Fantasy 7 Remake-reeks moet ook een wijdere wereld dan het eerste deel bieden. De ontwikkelaar is nog niet zeker hoe dat precies tot uiting gaat komen in het vervolg. Er moet volgens hen een balans gevonden worden tussen vrijheid en het verhaal.

Final Fantasy 7 Remake is reeds beschikbaar voor PlayStation 4, hier lees je onze review.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nice ,niet slecht voor een game die veel dingen anders deed dan zijn naamgenoot in de jaren 90. Weet iemand hoeveel er van die game zijn verkocht. Of als eerlijke vergelijking hoeveel in een zelfde tijdsbestek? Dat zou ook meteen een indicatie zijn hoe goed deze remake het eigenlijk doet. Want de originele verkoopcijfers zijn niet eerlijk vanwege dat die game zo ondertussen al op elke broodrooster te spelen is. Zou wel graag willen weten hoe deze game zich in een half jaar houd tegenover de eerste 6 maanden van de klassieker. Deze remake game zal ook mogelijk nog wel meer gaan verkopen als het jaar exclusief voorbij is. Dan is die denk ik vast ook speelbaar op elke Xbox one en series, en dan ps4 en 5. Mensen die nu wachten omdat ze eerst een ps5 willen gaan mogelijk daarna alsnog deze game halen en updaten naar hun ps5

0
test

@watashi wa maurice desu. Ik kan me nog herinneren dat de reclame van Final fantasy 7 een tekst er in had staan. 5 million Japanese players can’t be wrong. Dus bij de release van de Europese en Amerikaanse release waren er volgens mij 5 miljoen verkocht destijds, en dat is alleen Japan geweest.

0

Van de originele PS versie, dus zonder allemaal ports en rereleases, zijn er net iets meer dan 10 miljoen verkocht wereldwijd. Dat gaan ze voor de PS4 alleen niet meer halen, maar als ze gaan porten naar PC, One, PS5, series X en de Switch (als dat technisch mogelijk is) dan kunnen ze er zelfs wel overheen. No way dat ze na het einde van de tijdelijke exclusiviteit niet ergens anders ook nog gaan releases

0

Aanbevolen voor jou