Final Fantasy 7 Remake: Part 2 bestaan alleen maar in conceptfase

Final Fantasy 7 Remake: Part 2 bestaan alleen maar in conceptfase

Ondanks dat het eerste deel in de Final Fantasy 7 Remake-serie al verschenen is, bestaat het tweede deel alleen nog maar conceptueel.

Dat blijkt uit nieuwe interviews met de ontwikkelaars die online zijn geplaatst door Final Fantasy 7 Remake Ultimania. Het gedeelte waarin regisseurs Motomu Toriyama en Naoki Hamaguchi samen met gevechtsregisseur Teruki Endo worden geïnterviewd, is op Twitter vertaald door Audrey.

Volgens de vertaling laat Hamaguchi weten dat men binnen Square Enix al wat ideeën heeft over het tweede deel en dat er vooral conceptueel over de titel wordt nagedacht. Toriyama laat weten dat hij Midgar kan dromen, omdat hij verantwoordelijk was voor de stad in de oorspronkelijke game, maar dat hij voor het vervolg gameplay terug moet kijken om zich details te herinneren.

Een tweede deel in de Final Fantasy 7 Remake-reeks moet ook een wijdere wereld dan het eerste deel bieden. De ontwikkelaar is nog niet zeker hoe dat precies tot uiting gaat komen in het vervolg. Er moet volgens hen een balans gevonden worden tussen vrijheid en het verhaal.

Het interview is overigens in maart 2020 afgelegd - het zou kunnen dat er sindsdien enkele stappen zijn gemaakt in de ontwikkeling van Final Fantasy 7 Remake: Part 2. Toch is het interview voor veel fans die na het uitspelen van Part 1 ongeduldig wachten op het vervolg een domper: aangezien de game alleen nog maar in conceptfase bestaat, lijkt het onwaarschijnlijk dat het ergens binnen de komende twee jaar uitkomt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Remake part 2 word ook next gen game ga ik vanuit.

0
test

@hulstpower Gezien bovenstaand bericht zullen ze niet anders kunnen. Ik vraag me af of ze bij part 2 gelijk een remake/port van part 1 uitbrengen. Ik kan iig niet zo lang wachten om part 1 te spelen.

0
test

Ok dat wordt +/- 7 jaar wachten :P

0

Aanbevolen voor jou