Final Fantasy 7 Remake krijgt halfjaar na release eerste patch

Final Fantasy 7 Remake krijgt halfjaar na release eerste patch

Meer dan een halfjaar na release is er een eerste patch uitgekomen voor Final Fantasy 7 Remake op PlayStation 4.

Update 1.01 lost "verschillende bugs" op, zo wordt gemeld op ResetEra. Om welke bugs het gaat is echter niet duidelijk. Spelers concluderen teleurgesteld dat sommige onderdelen in de omgeving die sinds release van de game al in lage resolutie worden weergegeven - zoals een infameuze deur - er nog altijd hetzelfde uitzien.

Fans speculeren dan ook dat de patch bedoeld is om het spel gereed te maken voor backward compatibility op PlayStation 5. Vorige week kregen games als God of War 3 Remastered, God of War, Marvel's Spider-Man en PlayStation VR Worlds ook al patches waarbij niet duidelijk was wat ze precies doen. Gamers vragen zich af of dergelijke games überhaupt afgespeeld kunnen worden op PlayStation 5 zonder de patches.

Hoe dan ook verschijnt de PlayStation 5 op 19 november in de meeste delen van de wereld, waaronder de Benelux.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Voor mij waren de technische gebreken onder andere de reden om de game aan de kant te leggen.

0
test

@Mmo-veteran ik heb die eigenlijk niet of nauwelijks waargenomen. Een moment dat een vijand die ik aanviel niet plat ging tot ik stopte met slaan maar verder dan dat eigenlijk nog niets noemenswaardigs opgevallen. Wat ben je dan zoal tegen gekomen?

0
test

@Jumpman Zeer lage kwaliteit textures op verschillende plaatsen. Npcs die er niet uitzien. dialogen die niet soepel lopen, lipsync die niet klopte.

0

Aanbevolen voor jou