Pc-versies Final Fantasy 7 Remake Intergrade en Forspoken kosten 80 euro

Pc-versies Final Fantasy 7 Remake Intergrade en Forspoken kosten 80 euro

Square Enix vraagt 79,99 euro voor de toekomstige pc-versie van Final Fantasy 7 Remake Intergrade.

Ook Forspoken gaat 79,99 euro kosten op pc, zo blijkt op Steam. Dat is opvallend, want games kosten over het algemeen 10 of20 euro minder op pc. Op de nieuwste consoles kosten sommige games al wel 79,99 euro. Square Enix lijkt daarmee de eerste uitgever die pc-games voor 80 euro verkoopt. 

Tijdens The Game Awards werd aangekondigd dat Final Fantasy 7 Remake Intergrade vanaf 16 december op de Epic Games Store verkrijgbaar is. De game bevat de grafische verbeteringen uit de PlayStation 5-versie dit eerder dit jaar verscheen. Ook is de Yuffie-dlc bij de game inbegrepen.

Tijdens The Game Awards werd ook aangekondigd dat Forspoken op 24 mei 2022 uitkomt op PlayStation 5 en pc. Forspoken draait om Frey Holland, die van New York in een fantasievol universum genaamd Athia arriveert. Frey is een ogenschijnlijk normale vrouw die haar omgeving kan beïnvloeden en dat kan toepassen in gevechten.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Bizar, ik wou deze game als een van de uitzonderingen op release kopen voor volle prijs maar dat word nu wachten op de budget bak. Ik denk dat pc gamers niet zo`n fan zullen zijn van dit soort prijzen en het dus een domme zet is van Square, alsof ze zoveel geld tekort komen daar. Dit zal waarschijnlijk de koop van meer mensen uitstellen tot de budget bak of de game illegaal downloaden.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor Als pc gamer kan je een stuk makkelijk even op je piratenboot gaan varen. Je hoeft maar een reden te krijgen en je zit weer op volle zee. Dit kan er 1 zijn :)

0
test

Op zich het geld wel waard voor ff7, als hij op steam of gog uit zou komen. Helaas komt hij op die gare EGS uit waar ik totaal geen behoefte aan heb. Hoop dat ie snel gekraakt wordt en dan koop ik em wel een keertje als hij op steam gereleased wordt over 2 jaar ofzo

0

Aanbevolen voor jou