Final Fantasy 7: Ever Crisis verschijnt op 7 september

Final Fantasy 7: Ever Crisis verschijnt op 7 september

Game komt uit op iOS en Android

De mobiele game Final Fantasy 7: Ever Crisis komt op 7 september uit, zo heeft Square Enix aangekondigd.

De game komt dan beschikbaar op iOS via de App Store en Android via Google Play. Men kan zich nu alvast registreren voor de game.

Final Fantasy 7: Ever Crisis voegt alle games en verhaallijnen van de FF7-franchise, zoals Final Fantasy 7 en Crisis Core, samen in één game, waarbij de nadruk ligt op de reis die Sephiroth aflegt. Het spel combineert daarbij een retro-uiterlijk met moderne grafische elementen.

Het vechtsysteem is daarbij een evolutie op het Active Time Battle-systeem, aangepast voor smartphones. De nadruk wordt gelegd op bekende elementen als SUmmons en Limit Breaks, maar Auto Mode en Battle Speed behoren ook tot de opties.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

FF VII AC: Advent Children FF VII BC: Before Crisis FF VII CC: Crisis Core FF VII DC: Dirge of Cerberus FF VII EC: Ever Crisis Wat zal de volgende worden, FF VII FC?

2
test

HAhah ik vind dit scherp gevonden. Het zou wel echt wat zijn als inderdaad de volgende spin off van FF7 de sub initialen FC zou hebben.

0
test

Het is eigenlijk dit: FF VII BC: Before Crisis FF VII AC: Advent Children FF VII DC: Dirge of Cerberus FF VII CC: Crisis Core FF VII FC: First "Coldier" FF VII EC: Ever Crisis Zonder te dollen, verwacht ik dat FC = Forever Crisis = Compilatie van Remake trilogie. Het zou een leuke knipoog zijn naar fans, waaronder ikzelf, die geloven in de theorie dat dit een vervolg is op het origineel nadat Sephiroth en Aerith in de lifestream terecht komen.

[Reactie gewijzigd door Larafin op 10 augustus 2023 - 10:56]

0

Aanbevolen voor jou