FIFA 12 & de Online modus | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Dit zijn dingen die ik regelmatig zie voorkomen in FIFA 12.

Net weer bijvoorbeeld,

Ik begin met Man City  tegen Barcelona, de sukkel komt steeds uit met zijn keeper, daarna ging het fout met het uitkomen, daarna scoor ik en ging de wedstrijd totaal domineren, alles ging soepeltjes, totdat ik noodgedwongen van mijn PS3 af moest gaan en hij nog onsportief er eentje inschoot. Het stond gelijk, heel zuur natuurlijk omdat ik wist dat ik deze makkelijk in wacht kon slepen.

Hij maakte er nog een, omdat hij zelfvertrouwen terugwon. Ik kwam snel terug met 2-2.

Daarna sloeg het lot toe, ik maakte een perfect getimede sliding in de 16(met bal en al!) en ja hoor, een penalty! En als klap op de vuurpijl nog rood!(waar ik pas later achter kwam)

Hij maakte er nog een omdat ik niet door had dat ik rood had gekregen, begrijp me niet vekeerd, maar deze man was echt slecht. Ik kon gewoon letterlijk de hele verdediging uitdribbelen/pa en. Het stond dus 3-2, en de wedstrijd was bijna klaar, dus ik maak er nog een in de 90e minuut en nu merkte ik dat deze tegenstander echt zenuwachtig werd omdat ik bijna doorgebroken was met Tevez.

Na een mislukte corner was het 3-3 geëindigd, ik was natuurlijk helemaal niet blij maar toch nog opgelucht dat ik er nipt gelijk spel eruit kon halen ondanks de rode kaart.

Zo zie je maar weer dat zulke kleine dingetjes een hele wedstrijd kan bepalen. Zwaar irritant dus. Maar dit is normaal voor mij, zo verlies ik wel vaker potjes.

Begrijp me niet verkeerd, ik vind FIFA 12 zeer leuk maar deze problemen zijn zwaar irritant. Het verpest de hele 'fun factor' van het spel. En zeg niet dat ik slecht ben met FIFA 12 o.i.d., want ik zit gewoon in Divisie 4 terwijl ik van mezelf nog weet dat ik makkelijk op div. 1-2 kan komen als ik er meer tijd in steek.

Maar anyway, dit soort probleempjes in het spel verpest de hele spel voor mij.

Plaats je reactie en laat achter wat je aan FIFA 12 haat(als je FIFA 12 hebt natuurlijk.)

En bedankt voor het lezen! :)

 

 

edit: DIT is wat is BEDOEL! : 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou