Favoriete Game | Gamer.nl

EA Sports heeft een gratis FIFA 14 Ultimate Team: World Cup-modus aangekondigd voor FIFA 14.

Sinds ik game, heb ik heel wat titels gespeeld. Veel games vond ik erg leuk of goed in elkaar zitten, maar ik heb vrij weinig games meegemaakt die me ook echt diep wisten te raken of het gamen naar een hoger niveau wisten op te tillen.

Homefront, was er een van. Bijna niemand wardeerde het spel, maar ik vond de verhaallijn fantastisch. Mede doordat het erg grof was en het ook een echte idee gaf van een bezetting. Er waren weinig games die lieten zien hoe ouders van een kindje werden doodgeschoten, of die miljoenen mensen in graven lieten zien. Dit is natuurlijk erg hard en zielig maar het maakt het een stuk echter.

Een andere game waarvan ik heel erg genoot, dat was Test Drive Unlimited 1. Ik vond het geweldig om in Oahu te cruisen met wat vrienden, en ik vond de sfeer van het eiland geweldig. Dit is iets wat Test Drive Unlimited 2 niet had, en de reden dat ik het heel snel beu was. 

De laatste game, mi chien wel de beste in mijn ogen is Max Payne 3. Ik heb nooit de andere twee delen gespeeld maar het is zo goed uitgelegd in het spel dat het bijna niet had gehoeven. Het spel was erg gedetaileerd en het verhaal was simpelweg fantastisch, en in combinatie met een goede sfeer en gameplay was ik helemaal blij. 

Heb jij ook een fantastische game die echt indruk achter liet op je? 

- Akram Lechheb


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou