Fans willen spelersrecord Half-Life op Steam verbreken

Fans willen spelersrecord Half-Life op Steam verbreken

Een groep fans is van plan om het spelersrecords van Half-Life op Steam te verbreken.

In video's van YouTube-kanalen Noclick en Radiation Hazard worden mensen opgeroepen om op 14 augustus om 17:00 uur Nederlandse tijd in te loggen op Steam en de game minstens een halfuur te spelen. 

Op die manier wil men het record voor de meeste gelijktijdige spelers van de game op Steam verbreken. Dat record staat nu op 6022 spelers. Het is wel belangrijk dat men echt Half-Life opstart, en dus niet de Source-versie, uitbreidingen of het vervolg.

Vorig jaar werd overigens een soortgelijke actie gedaan voor Half-Life 2, waarbij het nieuwe record op 16.101 werd gezet.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Blijft een topgame, goed verhaal, mooi leveldesign echt van genoten vroeger en heel vaak opnieuw opgestart. Vaker dan Half Life 2.

0

@Ziminar Maar nu is het "gewoon een FPS". Eentje met heel veel loading zones en heel veel tunnels. Ik ben geen fan meer van het origineel. Ik ben nog wel een fan van de herinnering dat ik hem voor het eerst ging draaien op mijn spiksplinternieuwe Pentium 3 machine. Ik liet de 20 minuten durende rails sequence aan mijn vader zien waarmee het spel opent en die viel bijna van zijn stoel af.

0
test

@gimbal2 de black mesa 'remake' zorgt ervoor dat de game nu ook nog goed te doen is. Hoewel ik persoonlijk geen problemen heb met retro games spelen. Sommige games hebben wel erg irritante tank controls in vergelijking met moderne games.

0

@gimbal2 oh ja absoluut. Ik heb hem ook nooit meer durven spelen om de herinnering niet kapot te maken

0
test

@gimbal2 ik ben wel benieuwd welke vergelijkbare FPS games half-life volgens jou hebben overstegen?

0

Aanbevolen voor jou