Fans maken zogenaamde Game Boy-game gebaseerd op Better Call Saul

Fans maken zogenaamde Game Boy-game gebaseerd op Better Call Saul

Drie fans van Better Call Saul hebben een trailer gemaakt dat zogenaamd een Game Boy-spel gebaseerd op de serie moet voorstellen.

De fans hebben onder leiding van YouTuber Lumpy Touch een zogenaamde teaser van een Game Boy-game gebaseerd op de serie online geplaatst. In de video is te zien hoe spelers in het spel uit de speelbare personages Jimmy, Kim en Mike zouden kunnen kiezen. 

De video toont diverse situaties uit de serie - er zitten dan ook wat lichte spoilers in - en bevat daarnaast een chiptuneversie van de soundtrack van de serie. De video is hieronder te bekijken.

Deze week wordt de allerlaatste aflevering van Better Call Saul uitgezonden. De serie is in Nederland op Netflix te zien. Better Call Saul is een spin-off van Breaking Bad.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

erg lame

0
test

@-JK- Is toch hartstikke gaaf gemaakt. Het beeld, het geluid, de gebruikte episodes. Erg leuk!

0
test

@Banketbakkerij nee sorry ben ik het niet mee eens.

0
test

The Better Call Saul gameplay straalt ervan af..... NOT.

0
test

@DarkraverX Ik vind het juist super accuraat. Niet omdat het zoveel lijkt op better call saul kwa gameplay maar wel omdat in die tijd vaker dit soort producten uitkwamen met een bekende naam en dan gameplay die er totaal niks mee te maken had.

0
test

@Mmo-veteran Het is leuk gedaan, de filmpjes zijn ook vet gedaan. De gameplay heeft totaaaaaaaal geen reet :D sorry van mijn taal, te maken met Better Call Saul. :D

0

Aanbevolen voor jou