Fans verwachten Pokémon: Let’s Go Johto-aankondiging

Fans verwachten Pokémon: Let’s Go Johto-aankondiging

Pokémon-fans vermoeden dat de grote aankondiging bij de nieuwe Pokémon Presents-presentatie volgende week Pokémon Let’s Go Johto gaat zijn. Fans deelden hun speculaties onder andere op Twitter.

Afgelopen woensdag vond de eerste Pokémon Presents plaats waar onder andere de game New Pokémon Snap en de app Pokémon Smile werden onthuld. Pokémon-CEO Tsunekazu Ishihara kondigde bij het einde van de presentatie aan dat er nog één groot project is die The Pokémon Company wil onthullen. Deze wordt volgende week aangekondigd tijdens een tweede editie van de presentatie.

Veel fans denken alleen het antwoord al te weten. Zij zeggen namelijk dat de grote aankondiging volgende week Pokémon Let’s Go Johto-games gaan zijn. De theorie is ontstaan op basis van de knuffels die achter Ishihara in een kast staan. Zo staan de knuffels van de mythische Johto-pokémon Entei, Raiku, Suicune, Ho-oh en Lugia in de kast. Verder staan de twee Johto-evoluties van Eevee; Espeon en Umbreon en de laatste evoluties van de starters Totodile en Cyndaquil volledig in het zicht.

Johto was de regio van de tweede generatie Pokémon-games. De originele games; Pokémon Gold en Pokémon Silver kwamen in 1999 uit op de Game Boy. In 2009 kwamen de remakes Heart Gold en Soul Silver uit op de Nintendo DS. Het is natuurlijk nog niet zeker of de theorieën van de fans kloppen.

Lees hier onze review over het eerste deel Pokémon: Let’s Go, Eevee en Pikachu. Deze games waren gebaseerd op de eerste Pokémon-games in de Kanto-regio.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Leuk maar als ik niet normaal kan vechten met wilde Pokémon laat ik m schieten.

0
test

Kan iemand me uitleggen waarom er een volledig zwarte pikachu in beeld staat? Dit is geen officieel design toch? Heeft het te maken met BLM (beetje random?) of puur toeval?

0
test

@WvA viel me ook al op. Ik zou zeggen BLM maar zou wel vaag zijn inderdaad

0
test

@WvA Fragment x Pokémon collection. Heb ik van een comment op twitter gelezen en het klopt dus geen BLM.

0

Aanbevolen voor jou