Fallout: Lanius | Gamer.nl

Fallout: Lanius | Gamer.nl

EA Sports heeft een gratis FIFA 14 Ultimate Team: World Cup-modus aangekondigd voor FIFA 14.

Wade K Savage, een regi eur wiens films al op meerdere filmfestivals hebben gedraaid, is het brein achter deze fanfilm. Zijn film Dead Wastes won op de Night of Horror International Filmfestival zelfs de Independent Spirit award. Zijn motivatie voor Fallout: Lanius is volledig gebaseerd op zijn eigen liefde voor de serie en wordt niet gefundeerd door een filmmaatschappij of Bethesda. Vandaar dat het als crowdfunding-project op Indiegogogo staat om de benodigde 10.000 dollar te bemachtigen.

Met dat geld hoopt hij een serieuze en profe ionele short te maken die het niveau ontstijgt van andere Fallout fan-films zoals Nuka Break. Al moet dat eerlijk gezegd niet zo moeilijk zijn. Om het enthousiasme te vergroten is Mitch Lewis, de stemacteur van Lanius in de game, gestrikt om de rol nog een keer te vertolken in de film. Ook speelt Caris Eves, die ooit vierde werd in Australia’s Next Top Model, een hoofdrol in de film.

De film zal ongeveer 10 minuten gaan duren en zich vooral richten op het bloedlustige karakter van Lanius. Tijdens de film is hij nog lid van de Hidebarks en wordt zijn volk aangevallen door Caesar’s Legion. Omdat we al weten dat Lanius in de game een belangrijk onderdeel is van de beruchte slavernijorganisatie, zal het verhaal waarschijnlijk gaan over hoe de Hidebarks uitgeroeid worden en Lanius overloopt. De artwork ziet er in ieder geval intere ant uit en heeft een barbaars en sinistere uitstraling die zich op het eerste gezicht niet zo snel laat identificeren met Fallout. Het Romeinse thema werkte echter ook overtuigend in de game.

Wij zijn in ieder geval benieuwd en juichen tof fan-materiaal alleen maar toe. Het project heeft nog ongeveer 8000 dollar nodig, maar Indiegogo betaalt al het geld ook gewoon uit als het doel niet gehaald wordt. Doneer overigens vooral 1000 dollar als je ze echt wil helpen. De beloning is daarvoor het enorme zwaard van Lanius in levensechte vorm.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou