Fall Guys-kloon Stumble Guys nu populairste gratis game op App Store

Fall Guys-kloon Stumble Guys nu populairste gratis game op App Store

Stumble Guys, een kloon van Fall Guys: Ultimate Knockout, is op dit moment de populairste gratis game op de Apple App Store.

MobileGamer.biz meldt dat ontwikkelaar Kitka Games sinds release al 21,5 miljoen dollar heeft verdiend aan Stumble Guys. Het spel is al vanaf januari vorig jaar beschikbaar, maar eind vorig jaar begon het spel pas populair te worden. 

De afgelopen weken bleef die populariteit stijgen doordat het spel meelift op de populariteit van Fall Guys op pc en consoles, dat free-to-play is gegaan. Inmiddels is de game al meer dan 163 miljoen keer gedownload.

Stumble Guys houdt een vergelijkbaar concept aan als Fall Guys: 32 spelers moeten obstakelbanen zien te overwinnen. Uiteindelijk moet één speler overblijven. Hieronder is een vorig jaar uitgekomen video van de game te zien.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

holy shit, hoe kunnen ze hiermee wegkomen?

0
test

Sue them. Irritante praktijken

0
test

@mightybundy Zolang dit kennelijk geen copyright schenden dan hebben ze alle recht. Ook het geval dat er geen Fall Guys mobiele versie is, dan geeft dit wel een kans voor mobiele spelers het ook te spelen, wat een gat in de markt is (zo blijkt).

0
test

@warcryptic goedkoop gaatje..

0

Aanbevolen voor jou