'Fable: The Journey is voor serieuze gamers' | Gamer.nl

'Fable: The Journey is voor serieuze gamers' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Op de website van Lionhead Studios werd deze cover onlangs gepresenteerd. Hierbij werd vermeld: "Als je Kinect bezit, of van plan bent te gaan kopen, en je bent een serieuze gamer die niet in het in rond wil springen in zijn huiskamer, dan is dit de game waar je naar uit moet kijken."

Onterechte kritiek

Fable: The Journey ontving in het verleden al meerdere malen kritiek omdat het te casual zou zijn. Deze kritiek is volgens Simon en Dene Carter, de bedenkers van de Fable-franchise, onterecht. "De game ziet er goed uit. Wat zij (bij Lionhead) proberen te doen, hardcore gaming combineren met Kinect, is erg lastig. Het is moeilijk om deze manier van games besturen in hardcore games te integreren", aldus de Simon Carter.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou