F1 23 komt op 16 juni uit

F1 23 komt op 16 juni uit

De Braking Point-modus keert terug

Electronic Arts en Codemasters hebben de releasedatum van F1 23 onthuld: het spel verschijnt op 16 juni.

Dat kondigden de bedrijven gisteren aan. Er werd ook een trailer getoond, die hieronder is te bekijken. De digitale Champions Edition geeft spelers naast diverse bonussen al op 13 juni toegang tot de game.

Zoals de geruchten al meldden keert de Braking Point-modus uit F1 2021 terug. Voormalige rivalen Aiden Jackson en Devon Butler zijn in deze verhalende modus teamgenoten voor Konnersport Racing Team, een fictieve organisatie binnen de F1.

Nieuw is F1 World, een hub waarin "diverse modi als Time Trial, Grand Prix en multiplayer met elkaar verbonden worden om zo spelers te introduceren in de complexe wereld van Formule 1". Spelers kunnen daarbij constant veranderende seizoenscontent verwachten, waaronder dagelijkse en wekelijkse uitdagingen.

Verder moet het spel alle teams, coureurs en circuits uit het 2023-seizoen bevatten, waaronder de nieuwe Las Vegas Grand Prix. Daarnaast wordt verbeterde besturing voor mensen die met controller of een wiel spelen beloofd, zo valt in een blogpost te lezen. 

F1 23 verschijnt op 16 juni voor pc (Steam en Epic Games Store), PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou