F-Zero X komt op vrijdag naar Nintendo Switch Online

F-Zero X komt op vrijdag naar Nintendo Switch Online

De Nintendo 64-game F-Zero X wordt aanstaande vrijdag aan Nintendo Switch Online toegevoegd.

Dat heeft Nintendo aangekondigd. Aangezien het een Nintendo 64-game is, hebben Nintendo Switch Online-abonnees ook een abonnement op het uitbreidingspakket nodig. Alleen op die manier kunnen er op de Switch apps gedownload worden waarmee N64- en Mega Drive-games gespeeld kunnen worden.

F-Zero X verscheen in 1998 op Nintendo 64 en staat bekend om diens supersnelle raceactie. Spelers nemen het op tegen 29 andere computergestuurde racers op futuristische banen. Ook kan er tegen andere spelers gestreden worden in de Versus-modus. 

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Geweldige game, heerlijke soundtrack. Technisch hoogstandje ook met 60fps op een Nintendo 64. Jammer dat het via die boutservice moet.

0
test

@Draven Is het nog steeds zo slecht? En is die n64 controller nog te verkrijgen?

0
test

1998: ik kocht een cartridge van f zero X voor mijn n64 2007: ik kocht hem op de Wii Virtual Console 2016: gekocht op mijn Wii-u 2022: alleen te huren als je een switch online abbo + expantiepack koopt. stop je daarmee, doei doei games. Nintendo snapt er helemaal niets en gijzelen je liever dan dat ze de game(s) los zouden verkopen van of de fans zijn te dom om tegen dit soort maffia praktijken uit te spreken.

0
test

@ali3n8tor Ja, want al die games opnieuw los kopen is een stuk goedkoper dan die €3,34 per maand die je betaalt voor de complete online service.

0
test

@PietS. Het kost 40 euro per jaar, die 3,34 is per maand en zonder de expantiepas maar zoals verwacht, de fans verdedigen het huren - wat houdt Nintendo tegen om F-zero X voor 4.99e los te verkopen op de store ? (lijkt me een redelijke prijs voor een 24 jaar oude game) nou?

0

Aanbevolen voor jou