Exclusieve pc-features The Last of Us: Part 1 uitgelicht

Exclusieve pc-features The Last of Us: Part 1 uitgelicht

Via een korte video heeft Naughty Dog enkele extra opties uit de pc-versie van The Last of Us: Part 1 getoond.

Zo heeft de pc-versie van de game een ontgrendelde framerate - waardoor de game dus zo soepel kan draaien als de hardware van de speler toelaat. Ook wordt FidelityFX Super Resolution ondersteund, waarmee de graphics opgeschaald kunnen worden. Verder zitten er een speedrunmodus en permadeath-modus in de game. In onderstaande video zijn de bovengenoemde extra's te bekijken.

Eerder dit jaar werden de systeemeisen van The Last of Us: Part 1 al onthuld. Toen werd ook duidelijk gemaakt dat de game met een DualSense-controller gespeeld kan worden, dat Nvidia DLSS Super Resolution en Vsync worden ondersteund en dat men 21:9 Ultrawide- en 32:9 Super Ultrawide-monitoren kan gebruiken.

De pc-versie van The Last of Us: Part 1 komt op 28 maart uit. Het is een nieuwe versie van de Naughty Dog-game die in 2013 uitkwam. De gelijknamige HBO-serie waarvan onlangs het eerste seizoen is beëindigd behandelt de gebeurtenissen uit deze game.

Lars Cornelis deelde een 8,5 uit aan de PS5-versie van de game: "The Last of Us: Part 1 is een nagenoeg exacte kopie van het origineel, maar dan volgens de huidige technische maatstaven. De een ziet dat als een luie remake met vrijwel geen aanpassingen, de ander zal blij zijn dat Naughty Dog trouw blijft aan het bronmateriaal. We kunnen eindeloos discussiëren of de remake nodig is, maar we hoeven in ieder geval niet te discussiëren over welke uitvoering van deze moderne klassieker béter is."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb alleen de serie gezien en niet het spel maar in de trailer ziet het er wel meteen herkenbaar uit, de verschillende situaties die ook duidelijk in de serie terugkomen. :D

0
test

@Sabor grote verschil is dat het spel veel beter is. Serie was niet slecht maar de emotionele rollercoaster en de relatie tussen joel en ellie is zoveel beter uitgebeeld in het spel.

0
test

@MissMeNL Dat klinkt wel als een goede motivatie om te spelen want die vond ik in de serie inderdaad ook goed maar wel veel in korte tijd.

0
test

@Sabor inderdaad het seizoen had gewoon net wat langer gemoeten om de band tussen joel en ellie net wat meer op de voorgrond te brengen. Ook wat meer encounters met de cordyceps had gemogen. Krijg echt de kriebels als ik clickers hoor in het spel en dat je weet dat het weer zo ver is. Die waren trouwens wel echt goed gedaan in de serie.

0

Aanbevolen voor jou