Er zitten meer dan honderdvijftig kerkers in Diablo 4

Er zitten meer dan honderdvijftig kerkers in Diablo 4

In Diablo 4 kunnen spelers meer dan honderdvijftig kerkers verkennen.

Dat heeft Blizzard bekendgemaakt in een kwartaalupdate, waar het dieper ingaat op het ontwikkelen van de langverwachte game. Alle kerkers moeten weergeven worden in een visuele stijl die Blizzard beschrijft als een "terugkeer naar de duisternis".

Daarbij is Blizzard geïnspireerd door de "oude meesters" zoals schilder Rembrandt, wat een "gecontroleerde hoeveelheid details, toonbereik en geavanceerd gebruik van het kleurenpallet" oplevert. Veel meer details zijn in de uitgebreide blogpost van Blizzard te lezen en in de onderstaande video's te bekijken. Het is niet bekend wanneer Diablo 4 verschijnt.

Diablo Immortal - de nieuwe mobiele Diablo-game - is inmiddels ook in de iOS App Store verschenen, al kan hij nog niet gedownload worden. Mensen kunnen zich wel alvast registeren. Er staat ook een releasedatum bij van 30 juni, maar die is niet correct; de game zou in de eerste helft van dit jaar verschijnen, maar kan dus ook ergens voor 30 juni uitkomen.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Diablo 4

Diablo 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik volg deze blog Posts vanaf het begin en ons het een goed idee om meteen veel feedback van de community te krijgen op deelde manier. Of het een goeie game wordt is lastig te beoordelen nog, maar ik hoop het heel erg. Diablo Immortal hoor ik hele goeie verhalen over, ik hoop dat ze die war kunnen maken en de backlash van de aankondiging goed kunnen maken

0
test

@Ziminar Hoop dat D4 een goede start kan maken als het eenmaal uit is. D3 viel in eerste instantie redelijk tegen wat mede kwam door de loot drops. Hoop ook dat ze geleerd hebben van de server problematiek aan het begin van D3 en dat D4 een soepele launch heeft. Van wat ik vernomen over Diablo Immortal zal het spel P2W zijn. Dit is echter niet echt iets nieuws aangezien veel (dan wel alle) van dit soort mobiele games P2W elementen bevat.

0

@Ricje D3 wil ik niet eens meer aan terug denken. Heb zolang naar die game uitgekeken was er na een maandje wel klaar mee. Ik hoop ook dat D4 weer een goede game wordt, daarom is het goed dat ze de community erbij betrekken

0

Aanbevolen voor jou