Epic werkt aan PC-game, annuleert Gears of War: Exile | Gamer.nl

Epic werkt aan PC-game, annuleert Gears of War: Exile | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Mi chien werken we wel aan een titel exclusief voor PC", zei Epics directeur Mike Capps tijdens het panel. Ontwikkelaar Cliff Bleszinski vulde Capps direct aan met: "Laat ik dat opnieuw zeggen: we werken aan een PC-game." Of dit spel een nieuw deel wordt in een bestaande serie - zoals Gears of War of Unreal Tournament - of een compleet nieuwe game, verklapten de ontwikkelaars niet.

Tegenover GameSpot verklaarde Bleszinski later dat Gears of War: Exile niet meer in ontwikkeling is: "Laten we deze bijl nu begraven. Gears of War: Exile was een niet aangekondigde game waarover ik geen details kan geven en die inmiddels is geannuleerd." Volgens geruchten zou Exile een on-rails shooter in het Gears of War-universum worden, die bestuurd wordt met Kinect.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou