Epic Games start in december met betaalde Fortnite-abonnementen

Epic Games start in december met betaalde Fortnite-abonnementen

Epic Games heeft bevestigd dat het vanaf december start met Fortnite-abonnementen van tien euro per maand.

Het abonnement moet tien euro per maand kosten en is vanaf 2 december verkrijgbaar. Het lidmaatschap geeft spelers toegang tot de huidige battle pass en bevat een aantal cosmetische-items. Daarnaast ontvangt het lid elke maand 1000 V-Bucks, wat gelijk staat aan ruwweg tien euro.

Epic Games geeft aan dat de cosmetische-items in kwestie enkel verkregen kunnen worden via het lidmaatschap en dus nergens anders aangeboden worden.

Eerder deze maand was er al sprake van een dergelijk lidmaatschap.Twitter-gebruiker FireMonkey merkte de enquêtes als eerst op en de reacties waren over het algemeen vrij positief. Echter, een aantal ondervraagden vinden 1000 V-Bucks zeer weinig omdat ze hier vrijwel niets van kunnen kopen in de digitale winkel van de battle royale-game.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

net op tijd voor de feestdagen...

0
test

[quote]een aantal ondervraagden vinden 1000 V-Bucks zeer weinig omdat ze hier vrijwel niets van kunnen kopen in de digitale winkel van de battle royale-game.[/quote] Geen idee wat een skin kost (ik speel het zelf niet) maar lijkt mij dat je die V-Bucks kan sparen en zodoende in de toekomst zou kunnen spenderen aan iets. Snap niet dat men hier een probleem van maken want dergelijk model wordt veel in andere games gebruikt. Plus het is een extra, niet? Aangezien je het bij het abonnement krijgt. Of zie ik dit misschien verkeerd? Via Google gekeken; Battle pass kost 950 V-Bucks (circa $10) wat je nu dus voor €10 koopt en je krijgt er nog eens 1000 BONUS V-Bucks bij en toegang tot een exclusieve outfit bundel die je niet kan bemachtigen als je geen abonnement hebt. Lijkt mij een betere deal dan die battle pass los te kopen.

0
test

@Ricje Ware het niet dat dat dus eenmalige aankopen zijn, terwijl die 10 euro abonnement dus maandelijks is. Als je per maand meer dan 10 euro uitgeeft, tja, dan is het wel interessant ja, maar anders denk ik dat het toch wel prijzig gaat worden na een tijdje.

0
test

@SuperDre Even gekeken op Google en de seizoenen duren normaal ongeveer 10 weken. Weet niet of de battle pass vast zit aan dat abonnement (waardoor je het kwijt zou raken als het zou eindigen) of dat je die er gewoon bij krijgt maar denk het laatste. Zal denk ik meer voor de exclusieve outfit packs zijn dat men misschien aan zou kunnen spreken. €30 voor battle pass, 3000 V-Bucks en 3 outfit packs (exclusief voor abonnement houders en zullen vast een waarde van een paar duizend van die V-Bucks hebben lijkt mij) gedurende één seizoen lijkt mij niet geheel verkeerd. Er zullen vast een hoop spelers zijn die gebruik zullen maken van dit abonnement. Zal vast wel een bericht over komen tijdens de feestdagen (al die kinderen die het voor kerst willen hebben van hun ouders) :P Als de battle pass als nog beschikbaar is als losse koop dan zal het verder geen negatieve gevolgen hebben voor spelers die enkel een battle pass willen (of niet meer kunnen bekostigen).

0

Aanbevolen voor jou