Epic Games neemt platform Artstation over

Epic Games neemt platform Artstation over

Epic Games neemt het platform Artstation over. Dat kondigt het bedrijf aan in een href="https://www.epicgames.com/site/en-US/news/artstation-is-now-part-of-epic-games?sessionInvalidated=true" rel="noopener noreferrer" target="_blank">blogpost</a>.

Artstation is een platform waarop artiesten afbeeldingen, 3D-modellen en andere kunst kunnen delen op een eigen pagina. Het platform is populair onder game-ontwikkelaars.

Epic Games geeft aan dat Artstation onafhankelijk blijft opereren en 'nauwe banden' krijgt met het Unreal Engine-team. Daarmee moeten gebruikers toegang krijgen tot meer 'middelen' en 'connecties'.

Epic voert ook per direct twee veranderingen door. Zo verlaagt het de commissie van het platform op de Artstation Marketplace van 30 naar 12 procent. Zo verdienen gebruikers meer aan de verkoop van eigen modellen en tutorials. Voor Pro-gebruikers daalt dat aantal naar 8 procent, en 5 procent bij zelf gepromote uitverkopen.

Ook is Artstation Learning, een streaming platform met tutorials van experts, de rest van 2021 gratis.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dit is goed nieuws voor de gebruikers, overigens had Epic een hele tijd geleden ook al miljoenen geinvesteerd om het platform het hoofd boven water te laten houden. Ook is er overigens gezegd dat Artstation NIET omgezet gaat worden naar nadruk/integratie net de UnrealEngine.

0

Aanbevolen voor jou