Epic Games brengt Unreal Engine 5 Preview uit

Epic Games brengt Unreal Engine 5 Preview uit

De Unreal Engine 5 Preview is nu officieel uit, wat betekent dat gebruikers toegang krijgen tot alle functies die ook in de releaseversie zullen zitten. Epic spoort ze aan de functies te testen en bugs en glitches te rapporteren.

De Preview-versie van Unreal Engine 5 is de volgende stap die Epic zet op weg naar de daadwerkelijke release van de engine. Waarschijnlijk zal het nog enkele maanden duren voor die versie klaar is. Gebruikers worden aangespoord nieuwe en oude functies zo veel mogelijk te testen en problemen te melden om zo bij te dragen aan de ontwikkeling.

Nieuw in de Preview-versie zijn onder andere allerlei nieuwe animatietools en ‘groundwork-ondersteuning’ voor Large World Coordinates. Distance Matching en Pose Warping maken het mogelijk om verschillende animaties beter samen te laten werken met de bewegingen van personagemodellen. Met IK Rig en Ik Retargeter wordt het makkelijker en efficiënter om modellen met een skelet te animeren.

Eerder uitgekomen functies als Nanite (een geometriesysteem), Lumen (het volledig dynamische globale verlichting- en reflectiesysteem), One File Per Actor, World Partition en MetaSounds zijn verder geüpdatet en gestroomlijnd. Bekijk alle aanpassingen in Epics blog.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hoop dat ze ook meer VR ondersteuning aan het werk hebben gekregen met de nieuwe functionaliteiten. Ga er binnenkort maar weer eens mee verder.

0

@SuperDre Dat VR gedoe is toch nog helemaal niet interessant? Duurt nog wel wat jaren vrees ik.

0
test

@brushaway VR is wel interessant. Ik geniet er enorm van, speel nog amper games op een normale monitor.

0

Aanbevolen voor jou