Enquête wijst mogelijk op Mario Party Superstars-dlc

Enquête wijst mogelijk op Mario Party Superstars-dlc

Een enquête wijst mogelijk op aankomende downloadbare content voor Mario Party Superstars.

In de enquête, zo meldt VideoPanda7113 op Reddit, wordt gevraagd waar gamers graag dlc van zouden willen kopen. De games Hot Wheels Unleashed, Mario Kart 8, Animal Crossing: Happy Home Paradise en Mario Party Superstars worden genoemd. Alleen laatstgenoemde game heeft nooit dlc gekregen, dus de vermelding is opvallend.

Dit bevestigt echter niet dat er echt dlc naar de game komt: het is ook mogelijk dat de enquête, die via YouTube wordt uitgerold, door een andere partij is gemaakt die niet op de hoogte is van het feit dat er geen dlc voor Mario Party Superstars verkrijgbaar is.

Afgelopen oktober kwam er via een datamine al naar buiten dat er meer spelborden voor Mario Party Superstars gepland stonden - mogelijk nog een hint dat er dlc in de maak is voor de game.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Het is natuurlijk de ideale goudmijn voor Nintendo om met dit spel een DLC uit te brengen. Ze hebben zoveel borden en minigames nog liggen die ze kunnen toevoegen dat dit spel nog een aantal jaren kan worden ondersteunt. Ik hoop dat het dan net zo'n DLC krijgt als Mario Kart 8.

0

Was te verwachten gaan we weer flink spelen!

0

Aanbevolen voor jou