Embracer Group koopt comicuitgever Dark Horse Media

Embracer Group koopt comicuitgever Dark Horse Media

Embracer Group heeft Dark Horse Media, een grote uitgever van comics, opgekocht.

Embracer Group krijgt daarmee de meer dan driehonderd IP's van het bedrijf in handen. Dark Horse is een van de grootste Amerikaanse comicuitgevers en is eigenaar van merken als The Mask, Time Cop en Ghost. Ook geeft het comics gebaseerd op Star Wars, Stranger Things en The Witcher uit. Onder de film- en tv-productietak heeft het series en films als Hellboy en The Umbrella Academy uitgebracht.

Embracer kondigde gisteren nog aan Perfect World Entertainment - de uitgever van Torchlight en Star Trek Online - over te nemen. Embracer Group is het moederbedrijf van THQ Nordic, Deep Silver, Koch Media en Saber Interactive en staat er bekend om allerlei kleine tot middelgrote studio's over te nemen. Het afgelopen jaar heeft het bedrijf onder andere 3D Realms, Flying Wild Hog, The Gearbox Entertainment Company, Zen Studios, Slipgate Ironworks, CrazyLabs, Aspyr Media en Ghost Ship Games opgekocht.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

So you wanna play with magic? Boy, you should know whatcha falling for Baby, do you dare to do this? 'Cause I'm coming at you like a dark horse

0
test

Eh niet om betweterig te zijn maar de Star Wars comics zijn al jaren weer terug bij Marvel.

0

@bigds9fan Dark Horse had de beste comics. Dat het door Disney weer onder het juk van Marvel is komen te hangen komt het niet ten goede.

0
test

@jaquesparblue Over de kwaliteit kan ik niet oordelen want ik lees alleen de Fantastic Four en Spider-Man titels van Marvel en die zijn goed.

0
test

@bigds9fan Dark Horse gaat vanaf 2022 nieuwe comics van Star Wars uitbrengen

0
test

@Ryme Tja het verbaast niks. De Disney comics zijn gelicenseerd aan IDW. Disney mag Marvel dan hebben overgekocht, ze hebben er kennelijk geen vertrouwen in.

0

Aanbevolen voor jou