Electronic Arts ontslaat 350 werknemers

Electronic Arts ontslaat 350 werknemers

Uitgever Electronic Arts heeft gisteren zo'n 350 werknemers ontslagen.

Het grootste gedeelte van de ontslagen werknemers zou werkzaam zijn geweest bij de uitgevers- en marketingkant van het bedrijf. Alle werknemers van het bedrijf ontvingen gisteren een e-mail van CEO Andrew Wilson, waarin viel te lezen dat men "een visie heeft om 's werelds beste gamebedrijf te zijn. Om eerlijk te zijn, zijn we dat nog niet. We hebben werk te verzetten met onze games, onze relaties met spelers en onze zaken."

EA bracht gisteren tevens een statement naar buiten. "We brengen onze aanwezigheid in Japan en Rusland tevens omlaag en richten ons op andere manieren om onze spelers daar te bereiken. Daarnaast richten we ons op het verhogen van de kwaliteit van onze games en services. Geweldige games zijn de kern van alles wat we doen, en we denken aan nieuwe manieren om onze spelers te verbazen en inspireren." Lees hier het complete statement.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Denk dat we allemaal deze loffe kreten van andrew niet geloven. Als er ook maar iets duidelijk is geworden met de lancering van anthem dan is dat kwaliteit niet voor op staar bij EA. Enige wat vlekkenloos werkt natuurlijk is de store

0
test

dat word dus een mecha jrpg voor Japan en gratis counterstrike ofzo voor Rusland. met microtransacties natuurlijk.

0

Aanbevolen voor jou