Elden Ring stevent New World voorbij op lijst meeste gelijktijdige spelers Steam

Elden Ring stevent New World voorbij op lijst meeste gelijktijdige spelers Steam

Elden Ring staat sinds dit weekend op nummer 6 in de lijst van meeste gelijktijdige spelers op Steam.

Al een uur na het uitkomen van Elden Ring zaten er 600.00 mensen gelijktijdig te spelen via Steam, en in het openingsweekend steeg dat aantal naar ruim 890.000. Nu is er weer een nieuw record geboekt, en niet alleen wat de Souls-games betreft.

Op zaterdag 5 maart zaten er aan het begin van de avond namelijk 953.426 spelers gelijktijdig in Elden Ring. Daarmee verslaat het Amazons mmorpg New World, dat een piek van 913.634 beleefde, en wordt het nummer 6 op de lijst met meeste gelijktijdige spelers op Steam.

Wat betreft singleplayer-spellen staat Elden Ring nu zelfs op nummer 2, achter Cyberpunk 2077 met een piek van 1.054.388 spelers.

Aangezien het vorige record van Elden Ring op een zondag werd gevestigd, kan het nog zijn dat er vandaag weer een nieuwe piek wordt bereikt. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Na vele uren Elden Ring te hebben gespeeld moet ik de game toch afraden om te spelen omdat het prakties alle andere games verpest heeft door zo goed te zijn.

0
test

@004 Nou, ja, maar nee XD De oudere games hebben andere levels en monsters, dus het is voor variatie nog steeds leuk die spellen uit te spelen (moet zelf alleen nog DemonSouls, DS2 en Sekiro uitspelen)

0
test

Ik was open wereld moe. Ik was het afwerken van een lijstje met questen moe. Ik was singleplayer games moe. Ik speelde liever een uurtje op een dag een game met online matches. En toen kwam Elden Ring. Voor het eerst sinds jaren heb ik gisteren vijf uur achter elkaar non stop zitten gamen. Iets wat ik jaren niet meer heb gedaan. Elden Ring is een pareltje. Ik ben bang dat geen enkele game dit nog kan overtreffen.

0
test

@ShadowKiller Ik en mijn vriendin dachten ook dat het urenlang tot in de nacht gamen iets vanuit onze jeugd was, maar wat is Elden Ring een feest zeg!

0

Aanbevolen voor jou