Eerste uitnodigingen Overwatch 2-bèta gaan vanavond de deur uit

Eerste uitnodigingen Overwatch 2-bèta gaan vanavond de deur uit

De eerste uitnodigingen voor de Overwatch 2-bèta gaan vanavond om 20:00 uur de deur uit.

Dat laat Blizzard weten in een gisteren gepubliceerde FAQ. Mensen die zich in hebben geschreven maken kans op het ontvangen van een e-mail met toegang. Het is overigens mogelijk dat op een later moment meer mensen worden uitgenodigd, dus mensen die vanavond geen e-mail ontvangen kunnen die later nog krijgen. 

Inschrijven kan altijd nog via de officiële website. Spelers moeten sowieso de eerste Overwatch hebben geïnstalleerd om kans te maken. De eerste Overwatch kan door mensen die een uitnodiging hebben ontvangen echter wel als een gratis trial gedownload worden tijdens de bètaperiode - het origineel specifiek aanschaffen voor de bèta van deel 2 is dus niet nodig.

Morgen zullen specifieke streamers gameplay van de bèta op Twitch uitzenden. Mensen die een stream voor minimaal vier uur bekijken, kan men ook toegang krijgen in de bèta via Twitch Drops. De lijst met streamers is hier te vinden.

De bèta vindt enkel op pc plaats en moet 5v5-gameplay bevatten. Spelers kunnen de nieuwe Push-modus uitproberen alsmede vier nieuwe maps: Circuit Royal (escort), Midtown (hybrid), New Queen Screen (push) en Colosseo (push). Ook de nieuwe held Sojourn is speelbaar, alsmede vier nieuwe versies van bekende helden: Orisa, Doomfist, Bastion en Sombra. De bètaperiode loopt tot 17 mei.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou