Eerste speeltest nieuwe De Sims-game zou dinsdag al starten

Eerste speeltest nieuwe De Sims-game zou dinsdag al starten

De eerste speeltest voor Project Rene, de nieuwe De Sims-game die eerder deze week is aangekondigd, zou aanstaande dinsdag al beginnen.

Daar claimt website Insider Gaming achter te zijn gekomen. Er is een e-mail uitgelekt en bronnen binnen Elecronic Arts zouden dit hebben bevestigd. Het zou gaan om een test van de pre-aflaversie van de game.

Toen Project Rene werd aangekondigd gaf EA al aan dat een speeltest beschikbaar zou worden gesteld voor een kleine selectie spelers, maar het was toen niet bekend dat de test al zo spoedig gehouden zou worden.

EA kondigde Project Rene eerder deze week aan. "We bouwen een next-generation Sims-game dat tegelijk als creatief platform dient", aldus vicepresident van de franchise Lyndsay Pearson. "We vinden De Sims die jullie kennen en waar jullie van houden opnieuw uit met nieuwe manieren om te spelen. Dit is de toekomst van De Sims, gebouwd op de fundering van de charmante Sims, krachtige gereedschappen en betekenisvolle verhalen."

Uniek aan de game wordt dat spelers zowel alleen als met anderen kunnen samenwerken. Daarbij kunnen niet alleen patronen en kleuren van objecten zoals meubels aangepast worden, maar zelfs de vorm van objecten. Verder legt EA de nadruk op het feit dat dezelfde ervaring op alle beschikbare platforms aangeboden moet worden, inclusief mobiel.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Leuk weten we al waneer de game echt uitkomt?

0

Aanbevolen voor jou