Eerste reacties The Super Mario Bros. Movie overwegend positief

Eerste reacties The Super Mario Bros. Movie overwegend positief

Film ging afgelopen weekend in première in LA

De eerste reacties op The Super Mario Bros. Movie zijn op social media verschenen en die zijn overwegend positief.

De première vond afgelopen weekend plaats in Los Angeles en de eerste reacties druppelen dan ook binnen. Op enkele uitzonderingen na zijn het vooral positieve opinies.

"The Super Mario Bros. Movie was geweldig", aldus Tim Gettys, de medeoprichter van Kinda Funny. "Ik moest meerdere malen een traantje wegpinken van de hype. De muziek is de ster van de show. Nintendo-fans gaan geobsedeerd zijn. Ik denk niet dat er ooit een andere film was waarin zoveel easter eggs verstopt zaten. En ze zijn goed!"

Niet iedereen is tot nu toe echter te spreken over het eindresultaat. Gizmodo-journalist Germain Lussier bijvoorbeeld: "Ik wilde het echt leuk vinden maar dat is niet gelukt. Een paar goede scènes wisten de geest van de game vast te leggen, maar over het algemeen bevat het een maf, oppervlakkig plot met slechte grappen en nog slechtere muzikale keuzes. Het ziet er goed uit, maar ik verveelde en irriteerde me meer dan dat ik mijzelf vermaakte."

Nintendo produceert de Super Mario-film in samenwerking met het animatiebedrijf Illumination, bekend van films als Minions en Sing. De film kent een sterrencast aan stemacteurs- en actrices, met onder meer rollen voor Chris Pratt als Mario, Jack Black als Bowser, Anya Taylor-Joy als Prinses Peach en Seth Rogen als Donkey Kong. De film draait vanaf aanstaande woensdag wereldwijd in de bioscoop.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

ik moet wachten tot de 16de. Ieder zn mening, maar denk dat Germain niet de juiste doelgroep is voor de film. Ik kan zelf ook wel kritisch zijn maar denk dat ik toch meer de kant op ga van Tim Gettys

0
test

Ik denk dat ik te oud ben voor deze film. Maar over het algemeen zijn game verfilmingen niet zo best. Op wat uitzonderingen na natuurlijk

0

Aanbevolen voor jou