Eerste multiplayerscreenshots van Call of Duty: Modern Warfare

Eerste multiplayerscreenshots van Call of Duty: Modern Warfare

Activision en Infinity Ward hebben de eerste twee screenshots van de multiplayer van Call of Duty: Modern Warfare uitgebracht.

Deze screenshots werden gedeeld tijdens de aanwezigheid van de ontwikkelaar op het E3 Coliseum, gepresenteerd door Geoff Keighley. De screenshots zijn in-game genomen en tonen de nieuwe engine. In de eerste screenshots is de terugkeer van het Juggernaut-pak te zien uit Call of Duty: Modern Warfare. De tweede screenshots toont een sluipschutter.

De ontwikkelaar bevestigde ook de terugkeer van de Spec-Ops-modus uit Call of Duty 4: Modern Warfare. Hoewel er nog geen details zijn, kon men in de modus in CoD4 samen met een andere speler diverse unieke missies klaren.

Call of Duty: Modern Warfare komt op 25 oktober uit voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Het spel legt de focus op realistische, moderne oorlogsvoering.

Call of Duty: Modern Warfare
Call of Duty: Modern Warfare

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Er zaten geen spec ops in cod4

0
test

@battlefield_4 gok dat ze Modern Warfare 2 bedoelen. Ik struikelde er ook over, maar geeft niet... essentie is dat er screenshots zijn Al zeggen ze nog heel weinig - al vind ik de sniper er wel kick uitzien ^^

0

Aanbevolen voor jou