Eerste gameplaybeelden We Were Here Forever getoond

Eerste gameplaybeelden We Were Here Forever getoond

Total Mayhem Games geeft een week voor de release een trailer vrij van puzzelgame We Were Here Forever.

Watch on YouTube

We Were Here Forever is een asymmetrische co-opgame waarin spelers puzzels moeten oplossen om Castle Rock te ontsnappen. Het is het vierde deel in de We Were Here-serie, en volgens ontwikkelaar Total Mayhem Games het grootste, meest gedetailleerde en “meest indrukwekkende” deel tot nu toe.

Voor het nieuwste deel zijn 22 nieuwe puzzels bedacht, en Total Mayhem Games zegt dat zelfs de meest ervaren puzzelspelers meer dan 12 uur aan gameplay kunnen verwachten. In de trailer is de Jester te horen, een personage dat de spelers door Castle Rock begeleidt en ook te zien en horen was in voorgaande We Were Here-spellen.

“We Were Here Forever is de vierde game in de We Were Here-reeks, waar jij en je partner andere informatie krijgen die jullie nodig hebben om raadsels op te lossen en uit het mysterieuze Castle Rock te ontsnappen. Communicatie is van groot belang, maar dat betekent niet dat het makkelijk zal zijn!”, zo luidt een persbericht.

We Were Here Forever komt op 10 mei uit voor pc via Steam en de Epic Games Store, en komt daar “snel na” ook naar Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou