Eerste gameplaybeelden van Hyper Light Breaker uitgebracht

Eerste gameplaybeelden van Hyper Light Breaker uitgebracht

De eerste gameplaybeelden van Hyper Light Breaker zijn te bekijken. Daarbij is bekendgemaakt dat de releaseperiode van de Early Access-versie is verschoven.

De Early Access-versie voor pc zou eigenlijk deze lente verschijnen, maar dat wordt nu ergens in de herfst. Deze komt beschikbaar via Steam. De eerste gameplaybeelden werden via IGN gepubliceerd en zijn hieronder te bekijken.

Hyper Light Breaker, het vervolg op Hyper Light Drifter, werd in april 2022 onthuld door ontwikkelaar Heart Machine en uitgever Gearbox. De game speelt zich af in een nieuwe wereld genaamd Overgrowth, maar het grootste verschil is dat de 2D-gameplay wordt vervangen voor drie dimensies. Spelers moeten in de roguelite de Abyss King zien te verslaan. Ook krijgt de game een hubgebied genaamd The Settlement die spelers tussendoor kunnen bezoeken.

Het is nog niet bekend of Hyper Light Breaker naar consoles komt. Voorganger Hyper Light Drifter verscheen wel op PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ziet er veel belovend uit! Heb me goed vermaakt met hun vorige titel. Hopelijk is deze uitdagend en blijft ie ook uitdagend!

0
test

@Heccer_NL Ziet er inderdaad veelbelovend uit, ik had nog niet eerder over deze game gehoord. Ik zie een kruising van verschillende games. Een beetje Destiny, Horizon, Fortnite, Zelda...

0

Aanbevolen voor jou