Eerste foto's van HTC Vive Flow gelekt

Eerste foto's van HTC Vive Flow gelekt

De eerste foto's van de HTC Vive Flow zijn gelekt.

Journalist Evan Blass heeft op Twitter diverse foto's gedeeld van de lichtgewicht vr-bril. Donderdag kondigt het bedrijf de Vive Flow officieel aan via een livestream, zo heeft HTC bevestigd.

De foto's tonen renders van de bril met flinke lenzen. Op de foto's is te zien dat het om een standalone bril gaat die tevens met een smartphone verbonden kan worden. De smartphone doet dan dienst als controller.

Op de foto's is te zien dat pre-orders vanaf vrijdag geplaatst kunnen worden en dat de headset 499 euro gaat kosten.

HTC Vive Flow
HTC Vive Flow
HTC Vive Flow
HTC Vive Flow
HTC Vive Flow
HTC Vive Flow
HTC Vive Flow
HTC Vive Flow
HTC Vive Flow

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Geen idee wat hiervan te verwachten. Het ziet er wel goed uit qua 2 problemen die ik ervaarde bij andere VR brillen. De brillen hebben tot nu toe een redelijk gewicht wat niet altijd goed verdeeld is over je hoofd en dus over tijd voor ongemak bij zorgde na 1 of 2 gebruik. Daarnaast werd de bril vaak warm wat ook voor ongemak zorgt maar ik kreeg er volgens mij letterlijk ook lichte ziekte verschijnselen van omdat de warm constant op je gezicht/hoofd straalt en deze dus ook opwarmt wat je biologische processen kan ontregelen. Dus het koelsysteem is een must bij VR brillen die opwarmen en gewoon om je hoofd koel te houden voor een betere gebruikerservaring. Ben wel benieuwd naar de specificaties ervan. Je zal daarnaast wel controllers erbij moeten kopen mocht je dat willen net zoals randaccessoires waardoor de prijs wel wat zal oplopen voor een totaal pakket. Desalniettemin ziet het eruit als een goede stap vooruit.

0

Ik ben toch wel benieuwd wat de experts van dit ding vinden als ie uitkomt. Dit zou zo maar eens mijn eerste VR bril kunnen zijn

0

Aanbevolen voor jou