Eerste Diablo 4-seizoen begint ergens 'midden tot eind juli'

Eerste Diablo 4-seizoen begint ergens 'midden tot eind juli'

Zo hebben gamers eerst tijd de campagne uit te spelen

Blizzard heeft meer details gegeven over de content die Diablo 4-spelers na release kunnen verwachten. Zo gaat het eerste seizoen ergens midden tot eind juli van start.

Dat deed het bedrijf via een artikel op de officiële website. Seizoenen beslaan een kwartaal en moeten nieuwe features, missies en items bieden en de balans van de game aanpassen. Ook moet de campagne al uitgespeeld zijn om er aan deel te nemen. Daarom geeft het bedrijf spelers de tijd om dat eerst te doen: het eerste seizoen begint ergens midden tot eind juli.

Elk seizoen bevat een Battle Pass met 27 gratis tiers en 63 premium (betaalde) tiers. De gratis tiers bieden cosmetische items en 'Smouldering Ashes', die aan 'Season Blessings' kunnen worden uitgegeven in ruil voor XP of goud. De betaalde tiers leveren unieke cosmetische items op en Platinum, de premium munteenheid van de game dat ook met echt geld gekocht kan worden. Daarmee kunnen niet alleen nog meer cosmetische items aangeschaft worden, maar ook toekomstige Battle Passes. Een premium Battle Pass kost 1000 Platinum, maar er is ook een duurdere Battle Pass van 2800 Platinum waarmee twintig tiers geskipt kunnen worden.

Blizzard benadrukt dat alle cosmetische items precies dat zijn; aanpassingen aan het uiterlijk van het personage. Ze geven geen extra krachten. Alleen zogeheten 'Season Blessings' hebben effect op de gameplay, maar die zijn ontgrendelbaar via de gratis Battle Pass.

Diablo 4 komt op 6 juni uit op pc, PlayStation-consoles en Xbox-consoles. Van morgen tot en met zondag is er een derde bètaweekend beschikbaar op alle platforms.

Diablo 4

Diablo 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou