Eerste beelden van Battlefield: Hardline gelekt | Gamer.nl

Eerste beelden van Battlefield: Hardline gelekt | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De video vertelt onder meer dat de singleplayermodus draait om Nick Mendoza, een detective in Miami die te maken krijgt met kleurrijke agenten en criminelen. Nadat hij wordt verraden door een van zijn partners, is hij uit op wraak. Gedurende het avontuur reist de speler door tal van stedelijke locaties. In de video is onder meer te zien hoe een autodealer en een hennepkwekerij kapot worden geschoten. De mi ies zijn opgebouwd als een tv-show, inclusief cliffhangers. De game bevat acteurs uit verschillende tv-shows, zoals Justified, The Americans en House of Cards.

De video bevestigd dat het Levolution-systeem terugkeert, waardoor omgevingen gedurende het spel kunnen veranderen. Er wordt gesproken over verschillende spelmodi. In Heist-modus kunnen spelers een bankoverval plegen. Rescue-mode draait om het bevrijden van gijzelaars gedurende een bankoveral. Hotwire draait om achtervolgingen in grote open omgevingen. Bloodmoney, tot slot, draait om het verzamelen van grote sommen geld door agenten en criminelen.

De video lekte eerder vanochtend is op moment van schrijven nog te zien. Video's op externe websites worden op verzoek van Electronic Arts verwijderd. Zo ook bij Gamer.nl.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou