Eerste 3D-games vanaf vandaag op PlayStation 3 | Gamer.nl

Eerste 3D-games vanaf vandaag op PlayStation 3 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het gaat om de games WipEout HD, Super Stardust HD en PAIN, die 3D-opties hebben gekregen zodat ze op speciale 3D-televisies in drie dimensies weergegeven worden. Verder is er nog een demo toegevoegd van de 3D-versie van Motorstorm: Pacific Rift, waarin één level speelbaar is.

Prijs

Het pakket kan gedownload worden voor 29,99 euro. Mensen die deze games al eerder hebben gekocht kunnen een gratis patch downloaden om de 3D-optie er aan toe te voegen. Het pakket wordt gratis geleverd bij de nieuwe Sony Bravia 3D televisies.

"Bij PlayStation draait het altijd om entertainment van een buitengewoon niveau. De stereoscopische 3D collectie laat zien hoe divers de PlayStation 3 is en geeft een voorproefje van wat ons in de toekomst te wachten staat", aldus Andrew House, directeur van Sony Computer Entertainment Europe.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou