Een uitgebreide demonstratie van The Outer Worlds

Een uitgebreide demonstratie van The Outer Worlds

Tijdens E3 Coliseum toonde ontwikkelaar Obsidian Entertainment een uitgebreide gameplaydemonstratie van The Outer Worlds.

Leonard Boyarsky en Brian Hines waren op het podium aanwezig voor de demonstratie van de aankomende game. Er werd een volledige missie gespeeld en de ontwikkelaars gaven ondertussen uitleg over wat er gebeurde. Een video van de demonstratie is hieronder te bekijken.

In de demo krijgt het spelerspersonage upgrades die zijn leiderschap-skill verbeteren. Hiermee kunnen spelers hun teamgenoten beter aansturen en worden zij ook sterker. Het is daarbij ook mogelijk om teamgenoten die door de computer worden bestuurd deze leiderschap-skill te geven.

De sci-fi rpg The Outer Worlds verschijnt op 25 oktober 2019 voor pc, Xbox One en PlayStation 4, zo werd tijdens E3 aangekondigd. In het spel verkent de speler een ruimtekolonie en ontwikkelt het verhaal zich op basis van de keuzes die de speler maakt. De ontwikkelaar geeft naast het nieuws bovendien een verdere indruk van de game met een trailer.

Het verhaal van The Outer Worlds staat in het teken van de wetenschapper Phineas Wells, die de 'tweede golf van kolonisten' wil laten ontwaken uit een kunstmatige slaap. Dit verhaal verloopt lineair, maar het gevolgde pad wordt beïnvloed door de keuzes van de speler.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Bethesda-killer RPG coming up. Als deze game solide uitvalt heeft Bethesda echt problemen om een aanzienlijk deel van de Fall Out fans terug te kunnen winnen.

0
test

@TheChief Helaas schieten ze zichzelf ook voor een deel in de vingers, door de game een jaar lang eerst alleen op Epic te zetten. Ik zal daarom nog even bij de Fallout reeks (3/NV en 4) moeten blijven. Tenzij de Xbox app op mijn PC klopt en zegt dat deze dus ook naar de PC versie van de games pass komt. Dan zou ik meteen aan de slag kunnen.

0
test

Wel zin in! De dialogen en sommige quests van F:NV waren geweldig, een stuk memorabeler dan wat Bethesda doorgaans doet. Ga 'm op de Ps4 Pro spelen dus van die Epic exclusiviteit gelukkig geen last.

0

Aanbevolen voor jou