Ecco the Dolphin sequel op PS2 | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Sony heeft net als beide grote concurrenten op consolegebied, Microsoft en Nintendo, een show buiten de jaarlijkse ECTS om georganiseerd. Op deze show zullen naast titels als Metal Gear Solid 2 en Grand Theft Auto 3 ook nieuwe titels aangekondigd worden, eventueel speelbaar of te zien op video.

Gaming-Age zegt te weten dat Sega met twee games naar de Sony-beurs is gekomen, te weten Rez en een nieuwe Ecco the Dolphin. Over Rez is nog weinig tot niks bekend, enkel dat het komt, maar over de sequel van Ecco the Dolphin weten we dat het spel al in ontwikkeling is sinds het uitkomen van Ecco op de Dreamcast. De game werd eerst ook ontwikkeld voor deze machine, maar toen het einde daarvan naderde heeft Sega besloten de game te optimaliseren voor de PlayStation2, en hem daarop uit te brengen.

Ecco the Dolphin op de DreamcastOmdat Sega al zo lanh bezig is met deze titel, kunnen ze hem ook vrij snel uitbrengen. Verwacht wordt dat de game nog voor het einde van dit jaar in de Europese schappen moet liggen.

We horen er de komende dagen ongetwijfeld meer over.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou