EA's NBA Live 15 verschijnt 9 oktober | Gamer.nl

EA's NBA Live 15 verschijnt 9 oktober | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

O'Brien schreef de open brief om de fans te laten weten dat er verbetering nodig is in de serie en dat deze er gaat komen met NBA Live 15. In NBA Live 14 zijn volgens hem te veel fouten gemaakt en hij wil er zeker van zijn dat niet hetzelfde gebeurt met NBA Live 15. Volgens de producent wordt er in juli meer informatie over de gameplay bekendgemaakt, maar deze zou sowieso realistischer en vloeiender moeten zijn dan in NBA Live 14.

NBA Live 14 verscheen in de herfst van 2013, nadat er de jaren daarvoor geen basketbalgames van Electronic Arts waren verschenen. De laatste NBA Live-game was NBA Live 10, dat in 2009 verscheen. EA was van plan om zijn basketbalreeks op de schop te nemen met NBA Elite 11, maar die game werd enkele weken voor zijn geplande release geannuleerd. Twee jaar later gebeurde datzelfde bij NBA Live 13.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou