Early Access-versie Nightingale uitgesteld naar 2023

Early Access-versie Nightingale uitgesteld naar 2023

De Early Access-release van Nightingale is uitgesteld naar 2023.

Dat laat ontwikkelaar Inflexion Games weten op social media. Door het uitstel heeft de ontwikkelaar tijd om diverse verbeteringen door te voeren en de gameplay te perfectioneren. Daarbij zorgt het uitstel er ook voor dat er tijd is om te upgraden naar Unreal Engine 5. De Early Access-versie moet nu ergens in de eerste helft van 2023 uitkomen, maar een precieze releasedatum volgt nog.

Nightingale draait om de Realmwalker, waarmee spelers door verschillende, gevaarlijke dimensies reizen en moeten zien te overleven. Dat kunnen spelers alleen of met andere overlevenden doen. Hoe dan ook moet er tegen allerlei monsters en de magische Fae gevochten worden.

De ontwikkeling van de game wordt geleid door Aaryn Flynn, voorheen de general manager bij Bioware. Eerder dit jaar werd aangekondigd dat Tencent de ontwikkelaar heeft overgenomen, maar Flynn blijft de studio leiden. De game gaat door het vorig jaar opgerichte Tencent-label Level Infinite uitgegeven worden. Vooralsnog staat alleen een release op pc op de planning.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou