EA Sports FC Tactical voor mobiel onthuld

EA Sports FC Tactical voor mobiel onthuld

Verschijnt op 18 januari 2024

Electronic Arts heeft het eerder aangekondigde EA Sports FC Tactical uit de doeken gedaan.

De turn-based game legt de nadruk op strategieën toepassen en bijvoorbeeld de stamina van spelers en het team managen. Wedstrijden worden gesimuleerd, al is er wel de mogelijkheid om diverse aanvallen en verdedigende moves uit te voeren via een turn-based systeem.

De game bevat meer dan vijfduizend echte spelers uit meer dan tien competities, waaronder de Premier League, Bundesliga, La Liga, Ligue 1 en Serie A. Naast vriendschappelijke en online potjes zijn er ook Ranked-wedstrijden en Guilds.

Mensen kunnen zich via de iOS App Store en Google Play Store alvast registreren voor de game. Daar wordt ook een releasedatum van 18 januari 2024 genoemd. Daarbij is te zien dat de game free-to-play wordt, al zullen er wel in-game aankopen zijn, waaronder verschillende Premium-passen en 'Tactical Points'.

EA bracht in september EA Sports FC 24 uit, de eerste voetbalgame van de uitgever die niet de Fifa-naam draagt. Onlangs bleek het spel al succesvol, met meer dan 11,3 miljoen spelers in de eerste week sinds release.

EA Sports FC Tactical
EA Sports FC Tactical

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou