EA Sports FC Mobile aangekondigd

EA Sports FC Mobile aangekondigd

Nieuwe versie van het reeds uitgebrachte Fifa Mobile

Electronic Arts heeft EA Sports FC Mobile aangekondigd, een mobiele versie van hun aankomende voetbalgame EA Sports FC24.

EA en Fifa hebben eerder hun samenwerking niet verlengd, waardoor de populaire Fifa-reeks voortaan door het leven gaat als EA Sports FC. Op 29 september komt EA Sports FC24 dan ook uit op pc en consoles, maar nu blijkt dat er ook een mobiele versie van het spel uitkomt.

EA Sports FC Mobile komt op 26 september uit voor iOS en Android en is free-to-play. Het bedrijf laat weten dat de game is gebouwd op de fundering van het al uitgekomen Fifa Mobile is gebouwd. Deze app gaat op release geüpdatet worden met diverse nieuwe elementen.

Op de artwork van de mobiele game wordt Real Madrid-speler Vinícius Junior - ook bekend als Vini Jr - afgebeeld. Hij staat dan ook bekend als de 'cover star' van de game. "Ik kijk er naar uit om mijn enthousiasme met de wereld te delen", aldus de voetballer. "Voetbal is meer dan alleen een sport, en het is een droom die uitkomt om meer mensen naar deze viering toe te trekken."

Watch on YouTube
EA Sports FC24

EA Sports FC24 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou