EA komt rond E3 met EA Play, geen persconferentie

EA komt rond E3 met EA Play, geen persconferentie

Net zoals voorgaande jaren houdt Electronic Arts rond E3 een EA Play-evenement. Daar wordt dit jaar echter geen persconferentie gehouden.

EA Play wordt altijd rond E3 in juni gehouden. Dit jaar houdt Electronic Arts het evenement, waarop de pers en fans aankomende games van de uitgever kunnen spelen, van 7 tot en met 9 juni. De Hollywood Palladium is wederom de locatie voor het evenement.

Wel anders dit jaar is dat EA geen persconferentie houdt. In plaats daarvan zendt de uitgever meerdere streams uit, verspreid over vrijdag 7 en zaterdag 8 juni. Hierin worden diverse games getoond.

Het is nog niet bekend waarmee EA op de proppen komt dit jaar, al lijkt het logisch dat Star Wars Jedi: Fallen Order en het eerder dit jaar uitgekomen Apex Legends grote rollen vervullen op het evenement.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Goed nieuws! Des te meer ruimte voor echte games i.p.v. verkapte reclame meuk / gokkasten / grindfesten. Laat EA maar helemaal verdwijnen uit de game scene :)

0

Zal mij benieuwen of bethesda hun gezicht durven te tonen. Dat bedrijf zou gewoon gebannend moeten worden van het hele evenement tot dat ze een essay kunnen insturen waarom het slecht is om je klanten zo te naaien en een early alpha game als nieuwe game uit te brengen. Dan gaan we er is naar kijken of ze terug mogen komen.

0
test

@Shinjite Ja goed idee, als E3 een middelbare school is...

0
test

@Paxopoxo is denk een steek naar hoe Bethesda cheaters behandelde bij fallout 76 ;)

0

Aanbevolen voor jou