EA belooft problemen pc-versie Star Wars Jedi: Survivor op te lossen

EA belooft problemen pc-versie Star Wars Jedi: Survivor op te lossen

De game behaalt in sommige gevallen niet eens de 30 fps

Electronic Arts en Respawn Entertainment beloven er alles aan te doen om de problemen in de pc-versie van Star Wars Jedi: Survivor op te lossen.

De gisteren uitgekomen game heeft te lijden onder bugs op zowel consoles als pc, maar vooral op laatstgenoemd platform zijn de prestaties tegenvallend. Zo maken veel spelers met krachtige systemen duidelijk dat de game soms niet eens 30 frames per seconde behaalt. Dat levert dan ook een hoop negatieve gebruikersrecensies op Steam op. 

De negatieve tendens rond de game heeft uitgever EA en ontwikkelaar Respawn Entertainment doen besluiten een statement achter te laten op Twitter. "We zijn op de hoogte dat Star Wars Jedi: Survivor niet naar onze standaard presteert voor een gedeelte van onze pc-spelers, met name mensen met krachtige systemen of specifieke configuraties. (...) Wees er zeker van dat we aan oplossingen voor deze problemen werken."

De bedrijven verontschuldigen zich vervolgens en laten weten dat ze de prestaties van de game op alle platforms blijven monitoren. "We zullen zo snel als mogelijk de timing van aankomende updates delen." EA liet voor de officiële release van de game al weten dat het aan meerdere patches werkt.

Erik Nusselder gaf de game ondanks de problemen met de prestaties een 8 op Gamer.nl: "Star Wars Jedi: Survivor pakt bijna alle verbeterpunten van het vorige deel overtuigend aan en is een Star Wars-avontuur om van te genieten. Tenminste, zolang de technische problemen je plezier niet vergallen", concludeert hij. 

Star Wars Jedi Survivor

Star Wars Jedi Survivor kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

grappig dat de reviewers hier totaal niet over gesproken hebben en toch 5 sterren geven, terwijl dead island2 het leukste coop spel in jaren is. Zegt wel iets over de totaal ongeloofwaardige reviews hier en op andere gamesites tegenwoordig.

0
test

@arjanbunt onze review van Star Wars is gebaseerd op de PlayStation 5 versie, niet de pc-versie. Aan het einde van de review staat ook altijd aangegeven op welk platform er is getest.

0
test

@LarsCornelis Genoeg zien om te kunnen concluderen dat de console versies zelfs nog iets slechter draaien dan de PC versie, dus is totale onzin.

0

Aanbevolen voor jou