E3 wordt volgend jaar van 9 tot en met 11 juni gehouden

E3 wordt volgend jaar van 9 tot en met 11 juni gehouden

E3 vindt volgend jaar plaats van 9 tot en met 11 juni.

Elk jaar op de laatste dag van E3 kondigt de organisatie de data van de E3 van volgend jaar aan. Dat is ook gisteren gebeurd: men liet de data van de beurs in 2020 weten. Het is gebruikelijk dat de dagen ervoor diverse uitgevers een persconferentie houden of een video uitzenden.

Op E3 dit jaar waren bedrijven als Electronic Arts en Sony niet aanwezig. Electronic Arts houdt de laatste jaren een paar dagen voor E3 zijn eigen evenement in Los Angeles, genaamd EA Play. Sony koos er dit jaar voor om E3 over te slaan. Het is nog niet bekend of het bedrijf er volgend jaar wel is.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

De E3 van 2020 word epiccc Microsoft en Sony gaan Project Scarlett en de PS5 showen en we gaan alles zien waar we deze E3 eigenlijk op hoopten.

0
test

@TommyVercetti Die van 2027 schijnt helemaal geweldig te worden.

0
test

@Sabor MEH(Ike)

0

Met stipt op 1 de 'saaiste' E3 in jaren , weinig tot geen grote verassingen (helpt ook niet dat al weken en dagen van te voren alles lekt, zoals elder rings etc) , en bedrijven die heel veel hypen maar niet deliveren. Als ik een winnaar zou moeten kiezen was het toch wel Nintendo. (panzer dragoon!!) of Konami (PCEngine mini :D ) .. qua verassingen. De shows zelf waren allemaal cringe om te kijken.

0

Aanbevolen voor jou